دیدار رئیس دانشگاه نهاوند با خانواده دو شهید دانشجوی شهرستان نهاوند

کد خبر: 6403    1395/11/17

دکتر عبدالله عطایی ریاست محترم  دانشگاه نهاوند در سالگرد گرامیداشت سی و هشتمین بهار شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به همراه جمعی از کارکنان و اعضاء هیات علمی دانشگاه ، و همچنین مسولان شهری از جمله فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ریاست بنیاد شهید ، مسول بسیج دانشجویی شهرستان به دیدار خانواده دو تن از شهدای شامخ دانشجوی شهرستان، شهید غلامرضا شهبازی و شهید ابوالحسن میرزائی  رفته و از آنان دلجویی به عمل آوردند. در این دیدار صمیمی ایشان به عنوان نماینده ستاد بزرگداشت شهدای دانشجوی استان ضمن عرض تبریک این ایام فرخنده و یادآوری رشادت ها و ایثار و از خودگذشتگی های شهدای انقلاب اسلامی و همچنین شهدای  هشت سال دفاع مقدس ، تداوم و شکوه و سربلندی امروز ایران اسلامی را مدیون پیکرهای در خون تنیده جوانان غیور این مرزو بوم در سایه هدایت معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران ، حضرت امام خمینی و همچنین رهبر برزگ انقلاب حضرت آیت ا... خامنه ای به عنوان ولایت مطلقه فقیه دانستند .

در پایان ایشان با اهدا لوح یادبود و هدیه  از خانواده های این شهدای معظم تجلیل نمودند.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10