زنده نگه داشتن راه و آرمان شهیدان در راستای اقتدار بیشتر کشور لازم و ضروری است

کد خبر: 6405    1395/11/20

رئیس دانشگاه صنعتی همدان امنیت و آرامش کشور و دانشگاه ها را مرهون رشادت های شهیدان عنوان کرد و گفت: زنده نگه داشتن راه و آرمان شهیدان در راستای اقتدار بیشتر کشور لازم و ضروری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، همزمان با آغاز دهه مبارک فجر و در آستانه برگزاری دومین کنگره شهدای دانشجوی استان همدان، رئیس دانشگاه صنعتی همدان به همراه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه با خانواده شهیدان دانشجو علیرضا جنتی و برچلویی دیدار و دلجویی کردند و یاد و خاطره این شهدای گرانقدر را گرامی داشتند.

دکتر محمود نیلی در دیدار با خانواده شهید برچلویی با اشاره به جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی و خانواده‌های آنان، گفت: شهدا برای دفاع از امنیت، آسایش و اقتدار ایرانیان به میادین نبرد حق علیه باطل می‌روند و ما باید همواره قدردان تلاش‌های آنان باشیم.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان رمز ماندگاری و اقتدار نظام اسلامی را فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه عنوان کرد و افزود: تلاش در مسیر تحقق آرمان‌های شهدا و تقویت روحیه شهادت‌طلبی و آزادگی در برابر توطئه‌های دشمنان از جمله اموری است که در جامعه باید همواره نمود داشته باشد.

وی به رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: شهدا نخبگان زمان خود بودند و باید این مسیر نخبه پروری ادامه یابد و  شهیدانی چون علیرضا جنتی با تحصیل در دانشگاه صنعتی اصفهان از نخبگان زمان خود بوده اند که با حضور در جبهه حق علیه باطل از تمامی موفقیت ها و پیشرفت های دنیوی خود گذشتند.

دکتر نیلی با بیان اینکه در حال حاضر وظیفه خطیری بر عهده ماست، اظهار کرد: شهدا وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادند و امروز جوانان و خانواده‌ها وظیفه سنگینی برعهده دارند و باید با ابتکار و خلاقیت این جوانان، ایران اسلامی در جهان بدرخشد.

دکتر نیلی در ادامه بر لزوم توجه به آرمان های شهدا در عصر حاضر تاکید کرد و گفت: همه اقشار جامعه باید خانواده های شهدا و ایثارگران را تکریم کنند و نباید اجازه داد که آرمان های شهدا در جامعه فراموش شود.

مادر شهیدان جنتی و بیگدلو نیز در ادامه این دیدارها به ذکر خاطراتی از فرزندان شهیدشان پرداختند و از سجایای اخلاقی و برجستگی های علمی و سیاسی این دو شهید گرامی برای حاضرین سخن گفتند.

در پایان این دیدارها هم چنین رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اهدای لوح سپاس از مادر این دو شهید گرانقدر دانشجو تقدیر کرد.

زندگینامه شهیدان دانشجو جنتی و برچلویی:

شهید علیرضا جنتی شهریور ماه ۱۳۴۷ در همدان دیده به جهان گشود و سالهای تحصیل ابتدایی را یکی پس از دیگری با موفقیت پشت سر نهاد و هر سال در مسابقات درسی رتبه های ممتازی را کسب می کرد.
این شهید بزرگوار در سال ۶۴ با موفقیت در کنکور سراسری در رشته مهندسی الکترونیک دانشگاه اصفهان تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کرد.
هنوز یکماه و نیم از حضورش در دانشگاه نمی گذشت که به طور داوطلبانه از طریق بسیج دانشگاه اصفهان عازم جبهه های حق علیه باطل شد و سرانجام ۲۳ دی ماه سال ۶۵ در عملیات کربلای ۵ بر اثر بمباران شیمیایی به درجه شهادت نائل آمد .
شهید مهدی برچلویی نیز یکم شهریور سال ۴۷ در همدان به دنیا آمد وی پس از سپری کردن دوران تحصیل در هنرستان پس از موفقیت در آزمون سراسری دانشجوی ماشین ابزار دانشگاه کاشان شد.
این شهید بزرگوار در ششم مردادماه ۱۳۶۷ در عملیات مرصاد در اسلام آباد کرمانشاه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10